top of page

Parents with a Preschooler

Public·84 members

Жіночий одяг українського бренду онлайн

Давно думаю про те, щоб оновити гардероб саме речами українського виробництва, але щоразу відкладаю, бо складно знайти повний асортимент в одному місці. Мене цікавлять базові сукні та трикотажні светри, які можна носити щодня і комбінувати між собою. Часто бачу окремі моделі на різних сторінках, проте хочеться переглянути весь каталог без зайвих переходів. Для мене важливо, щоб були чітко розділені категорії та вказаний склад тканини. Також завжди дивлюся інформацію про бренд і його історію створення. Окремо звертаю увагу на відгуки покупців, бо вони допомагають зрозуміти реальний досвід. Якщо хтось уже замовляв у перевіреного українського виробника, підкажіть, де краще переглянути повний каталог.

14 Views
Steven Lon
Steven Lon
yesterday

Коли я шукала трикотажну сукню, то переглядала повний асортимент на https://25union.com.ua/, бо хотіла бачити всі категорії в одному каталозі. На сайті є окремі розділи з платтями та светрами, тому можна швидко перейти до потрібної категорії. Мені сподобалося, що у кожної моделі є фото та зазначений склад матеріалів, зокрема бавовна та віскоза. Також є сторінка про бренд із зазначенням року заснування 2019 та інформацією про власне виробництво. Перед замовленням я уважно прочитала відгуки покупців, щоб сформувати повніше враження. Навігація досить зрозуміла, тому легко порівнювати різні фасони та переходити між категоріями. У результаті я змогла спокійно обрати модель для повсякденного носіння без зайвого поспіху.

Members

bottom of page